SAYA ADA, SAYA TAK HILANG. SAYA ADA, SAYA TAK MATI.

July 19, 2021

 ASSALAMUALAIKUM, *Tak jawab dosa, kalau jawab sayang*



Macam seram ke tajuk header tu ? haha maaf ye. bukan tak aktif, aktif je. hari-hari tengok. cuma tak kesempatan nak replied. pada yang blogwalking. thank you so much. kak ika akan blogwalking balik ye. 

Malam raya Aidiladha ni, selamat hari raya aidiladha ya. semoga segala ibadah kita diterima ALLAH SWT. Ameen InshaAllah. 

Pertama mula, awal mula, kak ika nak cakap, yang kak ika harap semua berada dalam keadaan sihat je sepanjang pandemic ni. sekarang pandemic dah sangat kritikal. Bumi sedang sakit, makhluknya sedang tenat. semoga, semua nya masih dalam keadaan emosi yang terkawal ya. 

Nak cerita banyak, memang banyak. tapi, untuk harini dan untuk tahun 2021 kak ika buka dengan post ini ya. maaf semuanya. 

BTW, nantikan short story kak ika okay, nanti kak ika update. huhu. siapa yang bosan, boleh la baca short stories tu. boleh komen nanti ya. 

thank you semua. sambung esok. kak ika update lagi. nak blogwalking jap. 


love,

kak ika

You Might Also Like

1 say something :

  1. selamat hari raya aidil adha jugak!

    semoga sentiasa di murahkan rezeki selalu ^_^

    ReplyDelete

SOCIAL MEDIA


MUSIC

Total Pageviews